Türk Kızılay Akyazı Şubesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ Kızılay), 1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri kapsamında bir araya geldi. Ekip, Akyazı Paramedik İstasyonu'nu ziyaret ederek, paramediklerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında, Türk Kızılay Akyazı ve SUBÜ Kızılay Topluluğu üyeleri, paramediklerle trafik ve ilk yardım konularında bilgi alışverişinde bulunarak, bilinçlendirici sohbetler gerçekleştirdi. Ayrıca, haftanın anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla, Kızılay ekibi tarafından paramediklere karanfil hediye edildi.

Türk Kızılay Akyazı Şube Başkanı Mustafa Birincioğlu, yapılan ziyaret hakkında şunları söyledi: "Trafik ve İlk Yardım Haftası'nı farkındalık oluşturmak adına bu güzel etkinlikle kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Paramediklerimizin önemli rolünü vurgulamak ve onlara teşekkür etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Sağlık hizmetlerinde fedakârca çalışan tüm sağlık personeline minnettarız."

Akyazı Paramedik İstasyonu yetkilileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay Akyazı ve SUBÜ Kızılay Topluluğu'na teşekkür ettiler.

Kaynak : PHA