Türkiye’de sporun ve sporcunun gelişimi için önemli anlaşmalara imza atan Bioderma, sporcu desteklerine bir yenisini daha ekledi. Fransız dermokozmetik markası Bioderma, tenisin ışıldayan yüzü Zeynep Sönmez’e sponsor oldu. 

Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri’nin resmi sponsoru olarak Türk voleybolunu destekleyen dünyanın önde gelen Fransız dermokozmetik markası Bioderma, sporcu sponsorluklarına bir yenisini daha ekledi. Bu yıl milli voleybolcu Saliha Şahin’e destek olan dünya markası Bioderma teniste sıkça kendinden bahsettiren 21 yaşındaki Zeynep Sönmez’e sponsor oldu.

Son zamanlarda elde ettiği başarılarla dünyada da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran milli tenisçi Zeynep Sönmez, Estonya'da düzenlenen W40 Tallinn Turnuvası'nda şampiyon olarak kariyerindeki en büyük başarıya imza attı. Bioderma’nın desteklediği Zeynep Sönmez şampiyonluklar kazanarak dünya sıralamasında üst basamaklara tırmanmayı hedefliyor. Turnuvalarda ve antrenmanlarında uzun süre güneşe maruz kalan Zeynep Sönmez, yıllardır Bioderma'nın güneş koruyucu serisi Photoderm ürünlerini kullanarak cilt sağlığını korumaya çalışıyor. Marka, tenisin ışıldayan yüzü Zeynep’e sponsor olarak sporculara verdiği değeri bir kez daha gösterdi.

Hedef Olimpiyatlar

21 yaşındaki genç sporcu, raketi eline aldığında henüz 6 yaşındaydı. 15 yıllık tenis kariyeri boyunca sayısız kupa kazanmayı başaran Zeynep Sönmez, 16 yaşındayken uluslararası ITF Junior'da ilk 150'de yer aldı. Başarılı tenisçi profesyonel kariyerinde şu anda ilk 210 içinde sıralanıyor. FED CUP’daki en genç sporcu olan Zeynep Sönmez, Akdeniz Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti. Başarılı raket Zeynep Sönmez, Olimpiyat Oyunları’nda mücadele etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı