CHP Anamur ilçe Başkanı Arif Çakırcı, yaklaşan yerel seçimlere dönük olarak plan, proje ve programlar çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri ve partinin dinamikleri ile birlikte sahaya indiklerini ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.  Toros dağlarında girmedik mahalle bırakmayacaklarına dikkat çeken Başkan Çakırcı, “Kent merkezinde sıkmadığımız el kalmayacak. Gittiğimiz her yerde bir ihtiyacın var mı?’ diye soruyoruz, vatandaşlarımıza yanlarında durduğumuzu söylüyoruz kapı, kapı gezerek vatandaşlarımızın halini hatırını soruyoruz” dedi.

“ANAMUR’DA ÇİFTE MUTLULUK YAŞAYACAĞIZ”

Çakırcı, ‘’Kimseye hangi partili olduğunu sormadan bana göre hiçbir kişiyi siyasi görüşüne göre değerlendirmeden herkesi kucakladıklarını belirterek “Bizler gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız, bunu da yapıyoruz.  Biz CHP’liyiz. Atatürk’ün yolundayız çalışmalarımızın karşılığını yerel seçimleri kazanarak taçlandıracağız. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde girilmedik sokak ve ev bırakılmaması gerekiyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde Anamur’da çifte mutluluk yaşayacağız. Hem Büyükşehir’i hem de Anamur Belediye Başkanlığını alacağız” ifadelerini kullandı.

YÖRE HALKINA 6 SU TANKERİ GELDİ

İlçe kongresinin ardından Başta Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinatörü Erdal Karan ile bir önceki ilçe başkanı Durmuş deniz ile birlikte çalışma planlamalarını hayata geçirmeye başlayan Çakırcı, yönetim kurulunun yanı sıra tüm parti üyeleri ile sıkı bir işbirliği içinde faaliyetlere başladıklarını söyledi. Çakırcı, kongrenin ardından Kırk kuyu, Sarı Ova, Berem, Beş Kuyu’da Abanoz ve Akpınar yaylarında çalışmalarına start verdi. İlk görev olarak Kırk kuyu, Sarı Ova, Berem, Beş Kuyu’da yeraltı su kaynakları tükenmiş durumdayken, geçimini hayvancılık üzerinden sağlayan yöre halkının mağduriyet yaşamaması için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla 6 su tankeri sağlayarak işe başladı. Çakırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi  Koordinasyon Başkanı Erdal Karan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Anamur’a yapılan yatırımların tamamlanması, yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda önemli adımların atılacağını da vurguladı. Çakırcı, bunun ilk örneği olarak Yeni halin Anamur’a kazandırılması için adımların atıldığını ve yeni hal projesinin başlatıldığı müjdesini verdi.

“ANAMUR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Çakırcı, şunları kaydetti: “Başarı her zaman güzeldir. Başarının çıtasını yükseltmek için çabalayacağız Yerel yönetim seçimlerinde birinci parti olmamız için bizlere büyük görev düşüyor. Bu konuda tüm partililerimizle, çok çalışacağız. Anamur için çalışacağız. Anamur’un sosyal, kültürel, ekonomik, turizm ve tarım alanında çağ atlatılacağı yeni program ve projelerimizle Anamur yerel seçimlerinde  söz ve karar sahibi olmak için yola koyuluyoruz. Her zaman üreticinin yanında olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Vahap Seçer’e üreticilerimiz adına çok teşekkür ederiz.”