AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe'nin eşlik ettiği AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan'ı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretinde Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Yorulmaz, İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Osman Aydın, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Ali Kaplan, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Mehmet Tepe, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Mehmet Şirik, Başhekim Yardımcısı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç.Dr. Selçuk Kaplan, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Çintemur  karşıladı.
Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan ilk olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mehmet Şirik'i odasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında brifing aldı.
Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan daha sonra yatan hasta servisinde bulunan hastaları ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Milletvekili İshak Şan ve beraberindekiler, bitimine kısa bir süre kalan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde incelemede bulunarak,  acil servis, yatan hasta bölümleri ve ameliyathanelerde incelemede bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. 
"Birçok insan Türkiye'de sağlık hizmeti almak istiyor"
İnceleme ve temaslarının ardından değerlendirmede bulunan  Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan," Bugün Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek, çalışanlar  hakkında bilgi aldık. Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı servislerde ziyaret ederek sağlık durumlarını hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Kampüs alanımızda hizmet verecek olan o devasa sağlık yatırımlarından otel konforunda yapılan hastanelerimiz evet sizlerin de gördüğünüz gibi devasa bir sağlık kompleksi haline gelmiş bir alandır. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaat alanındayız. Firma yetkililerimizden hastanemizle ilgili detaylı bilgileri alarak, çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunduk.  İnşallah kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan hastanemiz hayırlı olmasını diliyorum. 6 Şubat depremi sonrası inşallah hep birlikte tekrardan ayağı kalkacağız ve kentimizi yeniden inşa edeceğiz. Türkiye'nin sağlık sistemine duyulan güven o kadar arttı ki birçok insan Türkiye'de sağlık hizmeti almak istiyor. Sağlıkta, eski Türkiye manzaralarını, yaşı 35-40'ın üzerinde olanlar iyi bilir. Doktorunu bulmanın ayrı, ilacını temin etmenin ayrı dert olduğu o çarpık sistemi iyi hatırlıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada gördüğünüz gibi sağlıkta ivme kazanarak çağ atlayan bir ülke konumuna geldik. "Şeklinde konuştu.
Son olarak Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan, Başhekim Doç.Dr.Mehmet Şirik'i çalışmalarından ötürü tebrik ederek başarılar diledi.
 

Kaynak : PHA