Türk müzik dünyasının sevilen isimleri Eypio ve Didar, müzikseverlerle paylaşmak için sabırsızlandıkları yeni şarkıları "Vurgun"u yayınladı. Şarkının sözleri Didar Nurberdiyev ve Eypio'ya, müziği Didar Nurberdiyev'e ait. Aranjman ise İlkan Günüç tarafından gerçekleştirildi.

"Vurgun", Amirali Ghorbanzadeh'in yönetmenliğinde çekilen etkileyici bir videoya sahip. Şarkının prodüktörlüğünü Tolga Aykut ve İlkan Günüç üstlendi. "Vurgun"un yayınlanmasıyla birlikte, şarkı Mahzen Fabrick YouTube kanalında müzikseverlerle buluştu. Ayrıca şarkı, Mahzen Media etiketiyle tüm dijital platformlarda dinlenebilir durumda.

Eypio ve Didar, "Vurgun" ile dinleyicilere sürpriz bir işbirliği sunuyor. Şarkının enerjik ve akılda kalıcı melodileri, güçlü vokalleriyle birleşerek dikkat çekiyor. Bu yeni çalışmalarıyla müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyorlar.

"Vurgun"un yayınlanmasıyla ilgili konuşan Eypio ve Didar, şunları söylüyor: "Bu şarkıyı hayranlarımızla buluşturmak için çok heyecanlıyız. İçinde bulunduğumuz işbirliği süreci ve ortaya çıkan müzik, bizim için büyük bir tutku ve emek ürünüdür. Umarız dinleyicilerimiz de bu enerjiyi hisseder ve keyifle dinler."

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı