Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttüğü çalışmalarda önemli bir başarıya imza attı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatını engellemeye yönelik devam eden operasyonlarda, 11,12 gram metamfetamin ele geçirildi.

Operasyon kapsamında M.M., İ.K. ve A.T. isimli üç şüpheli tespit edilerek hakkında yasal işlem başlatıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Uyuşturucu suçları ile etkin mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir" ifadelerine yer verildi, bu başarılı operasyonla Gölbaşı'nın uyuşturucu tacirlerine geçit vermediği mesajı verildi.

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelenin önemine vurgu yaparak, bu tür operasyonların ilçenin huzur ve güvenliği için kesintisiz devam edeceğini bildirdi. Operasyon, bölgedeki uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığın ve etkinliğin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Haber: İlker Şahin/Gölbaşı-PHA

Kaynak : PHA