Narlıdere Belediyesi, hizmette yerellik ilkesi ile belediye hizmet binasına entegre konumda bulunan alanı vatandaşların hizmetine sunmak için harekete geçti.

Yeni teknolojilere ve günün gereksinimlere göre hazırlanan proje ile birlikte, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, İmar, Ruhsat Müdürlükleri gibi birimler, belediye hizmet binasının yan tarafında Atatürk Kültür Merkezini de kapsayan zemin kattaki alana taşınacak. Ayrı katlarda bulunan birimlerin tek bir alana toplanmasıyla vatandaşlar diledikleri hizmet birimlerine daha kolay ulaşacak, işlerini daha kısa sürede halletme imkânına kavuşacak. Günün gereksinimlerine ve teknolojik gelişmelere uygun olarak hayata geçirilecek projenin yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor.

UZUN YILLAR HALKA HİZMET EDECEK

Belediye’nin zemin katında daha önce mobilya mağazası olarak hizmet veren bölümü yeniden değerlendirmek üzere harekete geçtiklerini söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Yaklaşık bin 500 – 2 bin metrekarelik bu alanı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için kullanacağız. İmar, ruhsat, fen işleri gibi yurttaşlarımızın yoğun olarak ziyaret ettiği birimlerimizi bu alana taşıyacağız. Projelerimiz bitti, ihaleye çıkacağız. İhale süreçlerinin bitmesinin ardından yıl sonuna doğru tamamlanmasını öngörüyoruz. Mesai arkadaşlarımız da daha ferah, aydınlatma, ısınma sorunları olmayan bir alanda çalışma imkânı yakalayacak. Artık uzun yıllar Narlıdere Belediyesi’nin, Narlıdere halkının yeni bir hizmet binasına ihtiyacı olmayacak.  Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.