Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, üst yapı çalışmaları devam eden bölgelerde incelemelerde bulundu. Belediye ekipleri tarafından iki sokağa 500 ton asfalt serimi tamamlandı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kocaman, Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi Bağlantı Yolu ve Uzunçiftlik Mahallesi Çetin Sokak da asfalt serim çalışmasını inceledi.

500 TON ASFALT

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi Bağlantı Yolu ve Uzunçiftlik Mahallesi Çetin Sokak da alt yapı çalışmaları tamamlanması sonrasında asfalt serimine geçildi. Asfalt serimi tamamlanan iki sokak da çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Program dahilinde üst yapı çalışmaları ekipler tarafından devam ediyor.   

ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ

Belediye ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ekiplerimiz alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde hemen asfalt serimine geçilmektedir. Ekiplerimiz 7/24 görevlerinin başında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belirlenen program dahilinde ekiplerimiz üst yapı ve çevre düzenlemelerine devam etmektedir. Her yapılan yatırımla ilçemiz daha da güzelleşmektedir” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı