Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzdere Mahallesi 2’nci Cadde’de yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında asfalt çalışmalarına başladı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

İmar planlarının onaylanmasından sonra büyük değişimin yaşandığı Kuzdere Mahallesi’nde alt ve üstyapı çalışmaları son hızıyla sürüyor. 2’nci Cadde’de yapılan 2000 metreküp filler serimin ardından 1000 metreküp sıcak asfalta kaplama çalışmaları başladı.

Kemer Belediyesi’nin yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları kapsamında Kuzdere Mahallesi 2’nci Cadde’de başladığı asfaltlama çalışmalarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yerinde inceledi. Başkan Topaloğlu’na Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay da eşlik etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesi’nin çehresini değiştirmeye ve daha yaşanılabilir bir bölge olması için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Söz konusu caddede çalışmaların hızla devam ettiğine işaret eden Başkan Topaloğlu, “Caddenin altyapısını ASAT yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum. 2000 metreküp filler serimi yapıldıktan sonra 1000 metreküp sıcak asfalt çalışmasına başladık. Buradan sonra Tekke Caddesi de sıcak asfalt ile kaplanacak. Akdeniz Elektrik’in çalışmalarını tamamlanmasını bekliyoruz. Kuzdere Mahallesi’nde imar çalışmaları başladığı için mahalle sakinlerine verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle özür diliyoruz. Artık daha güzel ve yaşanılabilir bir Kuzdere olacak. İşin sıkı takibini yapan Kuzdere Muhtarı Serkan Günay’a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kuzdere Mahalle Muhtarı Serkan Günay ise Kuzdere Mahallesi’ni “Kemer’in parlayan yıldızı” olarak nitelendirdiğini ifade ederek, tüm kurumlarla istişare ederek çalıştıklarını söyledi.

Günay, mahallede yapılan çalışmaların yüzde 70’inin Kemer Belediyesi tarafından yapıldığını belirterek, “Şu anda Kuzdere’nin hemen hemen tüm cadde ve sokaklarında Telekom, ASAT, Akdeniz Elektrik ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu kurumların bize teslim ettiği yerlerde belediyemiz yol ve kaldırım çalışmalarına başlıyor. Altyapı çalışmalarımız sırasında bazen elektrik ve su kesintileri yaşanabiliyor. Bu nedenle halkımızdan özür diliyoruz. Bu süreçte işi çok iyi takip eden her şeyle ilgilenen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı