Lüleburgaz Belediyesi kentin doğu ve batı yakasındaki girişlerinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüetlerinin yer aldığı alan düzenlemeleri yapıyor. Cumhuriyetin ilanının ve Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılına özel yapılan ve geceleri aydınlatılacak olan kent girişleri çağdaş Cumhuriyet kenti Lüleburgaz’a yakışır bir görüntü ortaya çıkaracak.

Lüleburgaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin Yeni Sanayi ile Edirne Bayırı mevkiinde yer alan girişlerinde alan düzenlemesi yapıyor. Kentin her iki girişinde yer alacak ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüetlerinin yer aldığı kent giriş alanları özellikle geceleri yapılacak aydınlatmayla muhteşem bir görüntü ortaya koyacak. Kısa süre içinde tamamlanması planlanan kent girişlerini ziyaret eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, emekçilere teşekkür etti.

 

“Cumhuriyet kenti Lüleburgaz’a çok yakışacak”

Lüleburgaz’ın Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır bir kent girişine sahip olacağını söyleyen Başkan Gerenli, “Kentimizin girişlerinde yapımı tamamlanmak üzere olan alan düzenlemelerimizi yerinde inceledik. Kurtuluşumuzun ve Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına yaptığımız düzenlemelerimiz her şeyin sevgiyle başladığı çağdaş Cumhuriyet kenti Lüleburgazımıza çok yakışacak” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı