20 Haziran’da başlayan turnuvanın final maçında MESKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımları karşı karşıya geldi.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde gerçekleşen final maçında, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımı maç süresince sergilediği üstün futbol sonucunda karşılaşmadan 9-2’lik büyük farkla ayrılarak şampiyon oldu.

Tok: “Önemli olan kazanmak değil, keyifli bir zaman geçirmekti”

Turnuva hakkında konuşan Genel Sekreter Olcay Tok, organizasyonu geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek “Bu turnuvayı ilk olarak geçtiğimiz sene içerisinde daire başkanlıkları arasında yaptık ve çok da güzel olmuştu. Bu sefer, zamanında futbol oynamış 40 yaş üstü arkadaşlarımız ile düzenledik. Daire Başkanlıkları bazında değil takım bazında bir mücadele oldu. Oldukça keyifli geçti. Katılımlar iyiydi. Tabi burada önemli olan kazanmak değil, keyifli bir zaman geçirmekti” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sportif etkinlikleri hakkında da konuşan Genel Sekreter Tok “Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bu yönetim zamanında kuruldu. Bu dairemiz hem uluslararası, hem ulusal hem de yerel düzeyde organizasyonlar düzenliyor. Aynı zamanda da kendi bünyesinde, özellikle Kır Çiçekleri’ndeki kızlarımızla beraber Türkiye'de derece alan çocuklarımız oluyor. Yüzme, futbol, tenis ve birçok branşta kurslar veriyoruz. Bu etkinliklerimizde sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde şampiyon Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı takımına ödülünü Genel Sekreter Olcak Tok verirken, 2. MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı takımının ödülünü MESKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı Emel Deniz Avcı, 3. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı takımının ödülünü Hasan Gökbel, 4. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı takımının ödülünü ise Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım verdi.

Ödül töreninde ayrıca turnuvaya katkılarından dolayı; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin Şube Başkanı Alkan Altan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Hüdaverdi Savcı ile müsabakalarda görev alan hakemlere de teşekkür plaketi takdim edildi.