Toroslar Belediyesi'nin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Dünya Şampiyonası öncesi Başkan Yıldız'ı ziyaret ederek heyecanını paylaştı. Başkan Yıldız, milli sporcuya başarılar dilerken, Yakın ise hedefinin dünya şampiyonluğunu Toroslar'a ve Türkiye'ye kazandırmak olduğunu belirtti.

Toroslar Belediyesi'nin gururu Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, 6-11 Mayıs tarihleri arasında Fransa'nın Saint-Vulbas şehrinde düzenlenecek olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası'na hazırlanırken, heyecanını Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile paylaştı.

Başkan Yıldız'ı ziyaret eden Milli Sporcu Yakın, heyecanını ve hedeflerini dile getirirken, milli takım formasını Başkan Yıldız'a hediye etti. Ziyarette Milli Takım ve Toroslar Belediyesi antrenörü Niyazi Kutlay da yer aldı.

Başkan Yıldız, milli sporcuya ve antrenöre Dünya Şampiyonası'nda başarılar dileyerek, Mehmet Can Yakın'ın Toroslar ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Yakın ise hedefinin Toroslar Belediyesi çatısı altında dünya şampiyonluğunu kazanmak olduğunu ifade ederek, bu başarının gençlere bocce sporunu sevdireceğine inandığını söyledi.