HUAWEI, MateBook Serisi’nin estetik tasarımını, yenilikçiliğini ve akıllı DNA'sını miras alan en yeni hafif amiral gemisi dizüstü bilgisayar olan yeni nesil HUAWEI MateBook X Pro'yu Türkiye’de satışa sundu. HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI Gerçek Renkli FullView Ekran ve akıllı ofis deneyimini yeni zirvelere taşıyacak güçlü ve sezgisel, Süper Cihaz desteği de dahil olmak üzere yeni ve geliştirilmiş özelliklerle piyasaya çıkıyor.

Sınırları bir kez daha zorlayan yeni nesil HUAWEI MateBook X Pro, yüzde 92,5 ekran gövde oranına sahip 14,2 inç HUAWEI Gerçek Renkli FullView Ekran ile donatıldı. 90 Hz'e kadar yenileme hızını ve 10 noktalı çoklu dokunmayı desteklerken, keyifli bir izleme deneyimi için canlı renkler sunan HUAWEI MateBook X Pro, ofis işleri ve ötesinde ihtiyaç duyulan güçlü performansı sunmaya yönelik tasarlandı. HUAWEI MateBook X Pro, kullanıcıların sorunsuz iş birliği için birden fazla cihazı birbirine bağlaması yönünde daha sezgisel bir yol sunan Süper Cihaz'ı da barındırıyor. Ayrıca yeni HUAWEI Free Touch dokunmatik yüzey, yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarın sunduğu kullanıcı deneyimini daha da yükseltiyor.

 

HUAWEI Gerçek Renkli FullView Ekran

HUAWEI'nin amiral gemisi dizüstü bilgisayarı olarak konumlandırılan yeni HUAWEI MateBook X Pro, yepyeni bir tasarımda yepyeni deneyimler sunuyor. Yüzde 92,5 ekran-gövde oranına sahip yeni HUAWEI Gerçek Renkli FullView Ekran ile donatılan bu ekran, sürükleyici bir izleme deneyimini kolaylaştıran geniş bir ekran alanı sağlıyor. Ekran ayrıca, görüntülerdeki tüm ayrıntılara dikkat çekmek için inç başına 264 piksel yoğunluğu ile 3120x2080'e kadar yüksek çözünürlüğü destekliyor. Yeni HUAWEI MateBook X Pro, aynı zamanda HUAWEI'nin P3 renk gamını ve 1,07 milyar rengi destekleyen ilk dizüstü bilgisayarı. Fabrika kalibrasyonu, kullanıcıların her türlü ilhamı hayata geçirmelerine yardımcı olmak için her panelin hem P3 hem de sRGB renk gamında ΔE