HONOR X9a, tüm gün bitmeyen güçlü bataryası ve renkleri daha canlı kılan ekranıyla yaz enerjisini kumsala taşıyor. Ekranında kullanılan güçlendirilmiş camıyla da gündüz kumsalda veya gece eğlencede, tatilde canınızı sıkabilecek tüm aksiliklere karşı tam koruma sağlıyor. 

Üst düzey teknoloji ile donatılan HONOR X9a, yaz aylarında her an kullanıcısının isteklerine cevap veriyor. Şarj cihazına olan ihtiyacı ortadan kaldıran uzun ömürlü bataryası, canlı renk dinamiği ile geliştirilmiş ve darbelere karşı güçlendirilmiş OLED ekranı sayesinde kullanıcısı ile bütünleşiyor.

 

Tatilin üç vazgeçilmezi; deniz, kum ve HONOR X9a!

Klasik yaz tatilinin vazgeçilmezleri arasına artık akıllı telefonlarımız da ekleniyor. Deniz sonrası güneşlenirken sosyal medyada sörf yapmak veya gölgede en sevdiğimiz oyunu oynamak tatil keyfilerinin başında yer alıyor. HONOR X9a, 1 milyarı aşkın renk paleti ve 800 nit parlak ekranıyla göz kamaştıran güneşin altında bile ekranı daha rahat ve canlı görebilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda ultra sağlam cama sahip kavisli OLED ekranıyla konforlu bir tutuş sağlamanın yanı sıra kumsalda yaşanabilecek tüm darbelere veya düşmelere karşı da içinizi rahatlatıyor.  

Son teknoloji ile donatılan HONOR X9a, zarif ve ince tasarımı ile kumsalın parlayan yıldızı olurken, 175g ağırlığı ile plaj çantasının en hafif demirbaşı olarak yerini alıyor.

 

X9a ile keyifli yolculuklar!

En keyifli tatil anıları her zaman yollarda geçenlerdir. Bazen dışarıda eşsiz doğayı izleyerek hayaller kurulur ve bazen de en sevdiğimiz film açılarak yolun keyfi çıkarılır. 

HONOR X9a, 5100 mAh bataryası ile 24 saat video oynatma süresi sayesinde uzun yolculukların dizi ve film keyfinde kesintisiz bir deneyim sunuyor. Çift Hi-Res Gold sertifikasına sahip ses sistemi ile kullanıcısını etkileyen HONOR X9a, kablolu veya kablosuz kulaklıklar aracılığıyla da film keyfini yollarda bile maksimum boyutlara taşıyor.

Eşsiz renkleri ve kaliteli ekranıyla tüm tatil boyunca gözünüzü ayıramayacağınız HONOR X9a, gelişmiş 1920Hz yüksek frekanslı PWM karartma teknolojisi ve donanım seviyesindeki düşük mavi ışıklı ekranı ile sağlıklı bir ekran süresi sağlıyor.   

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı