PvPvE hazine avı ve nişancılık oyunu HAWKED, Türkiye ve Arap dünyasıyla buluşmak için hazır! HAWKED, PC'de Açık Beta için hazır ve bu sefer herkes için tamamen ücretsiz. 3-17 Ağustos tarihleri arasında Fevriâlem'e girmeye ve Sürgünada'yı keşfetmeye, savaşmaya ve yağmalamaya hazırlanın.

Yayıncı The 4 Winds Entertainment ve Geliştirici MY.GAMES, yeni hazine avı nişancısı HAWKED'un Türkiye ve Arap dünyasında Açık Beta'ya girdiğini duyurdu. HAWKED PC sürümü Açık Beta’sı, 3 Ağustos'tan 17 Ağustos'a kadar Steam ve MGLauncher üzerinden erişilebilir olacak. Takvimde yer alan Konsol ve PC platformları arası Açık Beta için ilave detaylar, ileri tarihte açıklanacak.  

#0. Sayı ile çıkan HAWKED macerası Açık Beta ile başlıyor. Oyun ilerledikçe yayınlanacak yeni Sayılar oyunun hikâyesini geliştirip beraberinde büyük, sezonluk içerik güncellemeleri getirecek. Haydut Bileti #0, Açık Beta'ya katılan tüm oyunculara ücretsiz verilecek. Bu savaş biletinde edinilen özel kozmetikler sonsuza dek oyuncuda kalacak (normal oyun ilerleyişi oyunun ana sürümünde sıfırlanacak). 

HAWKED, üç kişilik takımların Sürgünada denilen ıssız bir adadan eser çıkarmak için yarıştığı bir hazine avı ve nişancı oyunudur. Oyuncular (yani Haydutlar) sadece canavarlarla ya da diğer oyuncularla savaşarak, bulmacaları çözerek ve tuzaklardan kaçarak erişilebilen eserleri gönderebilmek için birbirleriyle yarışır. 

Eserleri başarıyla adadan ilk gönderen takım oturumu kazanır. Oyuncular, her oturumdan eli dolu dönebilmek için daha küçük hazineleri gönderebilir ve karakterlerini geliştirmekte kullanabilecekleri değerli kaynaklarla adadan (ölü ya da diri) ayrılmayı seçebilir.

 

Haydutları Özelleştir

HAWKED'da karakterini detaylıca özelleştirebilirsin. Oyuncular çeşitli kıyafetler, saç tarzları ve renklerinden oluşan devasa bir dolap ile karakterlerinin görünüşlerini özelleştirebilirken eserler, teçhizat ve takviyeleri farklı şekillerde kombinleyerek hayallerindeki hazine avcısını oluşturabilir ve oynayışlarına uydurabilirler. 

 

Eserler, Teçhizatlar ve Dahası

Adada bulunan eserler kuşanılabilir. Bu eserler, eğildiğinde çalılığa dönüşme yeteneği ya da yakındaki düşmanlara karşı altıncı his kazanma gibi pasif bonuslar verir. HAWKED'da şu an 21 tür eser var. Oyuncular tek seferde üç eser birleştirebilir. Tüm eserler çeşitli nadirlik seviyelerinde bulunabilir ya da bu seviyelere yükseltilebilir. 

Oyuncular bu eserleri bumerang, açılabilir siper, gözcü şahin gibi 14 tür teçhizatla birlikte kullanarak karakterlerini istedikleri gibi özelleştirebilir ve oynayabilir. Teçhizatlar ve Eserler, oyunun sosyal alanı Fevriâlem'de hazine satarak ya da parçalayarak elde edilen değerli kaynaklarla yükseltilir. Oyuncular HAWKED’da, ister gizli suikastçı ister takım destekçisi olarak yarattıkları Haydut adaya ayak basabilir. 

 

Macera Dolu Bir Ada

Oyuncuların görevi, yeni keşfedilmiş, define ve ganimet dolu Sürgünada'yı keşfetmek. Ancak, adayı işgal eden kötü ve pullu Arakçılar, buradan kolay kolay vazgeçmeyecekler. Oyuncuların, her oturumda adanın farklı bölgelerinde yarışmaya zorlandığı Sürgünada, kocaman ve değişken bir haritadır. Hazineler ve eserler ise bubi tuzaklarıyla dolu tapınak ve harabelerde gizlidir. 

Oyuncuların, bulmaca dolu kapıları açıp muazzam defineler bulabilmek için akıllarını da kullanmaları gerekecek. Karşılaşmalar arasında, sırtında hazine dolu mahfe taşıyan devasa bir Arakçı gibi dinamik etkinlikler de bulunuyor. Oyuncular bu baş canavarı yenerek taşıdığı eseri sağlama alabilir. Sürgünada; gelen güncellemeler, sınırlı süreli etkinlikler ve sezonlarla değişim geçirecek. 

HAWKED'un PC ve diğer platformlardaki tam sürüm çıkışıyla ilgili daha fazla haber yakında gelecek. HAWKED PC sürümü Açık Beta’sı, 3 Ağustos'tan 17 Ağustos'a kadar Steam ve MGLauncher üzerinden erişilebilir olacak. En yeni haberler ve güncellemeler, oyunun resmi web sitesi ve sosyal medya kanallarından paylaşılacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı